POGON KOOLTURA d.o.o.
DOLENICA 20
10255 DONJI STUPNIK
TEL.+385 (0)1 495 2080
FAX.+385 (0)1 409 3352
E-MAIL.info@pogonkooltura.hr
 
 

O nama

Cilj tvrtke „POGON KOOLTURA“ d.o.o. je postati lider među specijaliziranim distributerima duhanskih proizvoda - cigareta, cigara i cigarilosa, duhana za pušenje, duhana za lule, pribora za pušače i drugih artikala, dobro se pozicionirati između ostalih distribucijskih tvrtki za distribuciju robe široke potrošnje (FMCG), te se isprofilirati kao specijalist za distribuciju ostalih FMCG i duhanskih proizvoda u kioscima / tobacco shopovima, benzinskim postajama, mini-marketima i drugim "impulsnim" prodajnim mjestima.

 
 

Management, s više od 20 godina iskustva u distribuciji duhanskih proizvoda i pribora za pušače, razinu konkurentnosti na tržištu oslanja na strukturu i svojstva ugovora o distribuciji s partnerima izvan Hrvatske. Svoju poziciju na tržištu, tvrtka bazira na zavidnom portfelju jakih i atraktivnih robnih marki u distribuciji najpoznatijih svjetskih proizvođača duhanskih i ostalih proizvoda. To je vrlo važno ne samo za sadašnji trenutak, nego i u smislu daljnjeg razvoja koji će tvrtku isprofilirati kao svima dobro znanog distributera, specijaliziranog za distribuciju duhanskih proizvoda, pribora za pušače, kao i ostalih proizvoda široke potrošnje (FMCG).

 
 

Trenutno, tvrtka svoje partnere ima u gotovo svim europskim zemljama (Belgija, Bugarska, Češka, Danska, Engleska, Njemačka, Nizozemska, Italija, Poljska,...), kao i partnere u državama izvan Europe (S.A.D., Tajvan,...).